lun. feb. 6th, 2023

A fost la un pas de tragedie! O elevă a unei școli din Pitești a ajuns, de urgență, la pediatrie, după ce a ingerat dezinfectat. Soluția a fost turnată într-o sticlă de suc de către o altă colegă. Cele două eleve aveau un conflict mai vechi. Iată detaliile mai jos, în articol.

Cu gândul de a se răzbuna pe colega sa de clasă, o elevă în vârstă de 13 ani dintr-o școală din Pitești i-a turnat soluție dezinfectantă acesteia în sticla de suc. Copila, fără să știe ce a pus la cale colega sa de clasă, a băut din sticlă și i s-a făcut rău.

Eleva din Pitești a ajuns la spital

Într-o pauză între ore, o elevă de 13 ani i-a pus colegei sale dezinfectant în sticla cu suc, în timp ce victima nu se afla în sala de clasă. Cele două au avut un conflict mai vechi. Conflictul dintre cele două fete ar fi izbucnit încă din luna noiembrie 2022, iar motivul ar fi legat de un băiat.

Neștiind că i-a fost pusă soluție dezinfectantă în sticla cu suc, eleva din Pitești a băut din recipient, iar, după nu foarte mult timp, a început să acuze stări de rău. Profesorii s-au sesizat, iar eleva a fost dusă imediat la spital, pentru a i se acorda îngrijri medicale. Potrivit informațiilor, în acest moment, eleva din Pitești se află în afara oricărui pericol, după ce doctorii au intervenit prompt. Totuși, aceasta va avea nevoie de consiliere psihologică.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *