lun. feb. 6th, 2023

Costi Ioniță a vorbit despre Andrew Tate și a povestit pe una dintre rețelele de socializare cum a aflat de el. Artistul spunea că britanicul îi influențează pe adolescenți și a făcut declarații controversate.
Frații Andrew și Tristan Tate se află în arest preventiv, fiind acuzați de trafic de persoane și abuz sexual. Costi Ioniță a făcut un video pe una dintre rețelele de socializare, unde a explicat cum a aflat de Cobra Tate și cum a influențat acesta adolescenții. Cântărețul a aflat totul de la un băiat de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani. „Am aflat de acest Andrew Tate acum câteva luni, de la un băiețel de 12 ani, fiul unui miliardar din Balcani, pe care îl cunoscusem înainte.
Și era așa slăbuț, efeminat, nedezvoltat… Acum când l-am văzut din nou pe băiețel, mare forță, flotări, genuflexiuni, dimineața – trezire, disciplină, karate, aikido. Zic: ce-ai pățit? «Păi, Costi, eu și colegii mei, toți îl urmărim pe acest Andrew Tate, care ne învață să fim bărbați adevărați ca mai încolo fetele să ne placă». N-auzisem de acest Andrew Tate, poate făcuse anumite lucruri, dar mi-am dat seama că este un personaj antisistem, antiprogresist, care a salvat viețile sau a schimbat viețile a sute de milioane de băieței din lumea întreagă. Această agendă progresistă este foarte gravă. Cred că de-aia l-au săltat pe Andrew”, a povestit Costi Ioniță pe TikTok, potrivit Spynews.ro.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *