lun. feb. 6th, 2023

Cătălin Măruța a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi și va lipsi o vreme de la emisiunea pe care o prezintă la Pro Tv. Soția sa, Andra, i-a fost alături la spital, fiind copleșită de emoții, și a avut mare grijă de el. De aceea, Cătălin Măruță a numit-o asistenta lui personală și a spus ce a fost obligat de aceasta să facă după intervenție.

Ce a spus Cătălin Măruță după operația la genunchi

Cătălin Măruță a fost supus unei intervenții complexe la ligamentele încrucișate. Prezentatorul a povestit că în vacanța de vară se juca cu fiul său pe plajă și l-a lovit un val foarte puternic care i-a provocat o ruptură a ligamentelor încrucișate. Acesta va fi externat joi și are nevoie de câteva zile de pauză pentru recuperare.

Andra, soția lui Cătălin Măruță, a stat tot timpul lângă acesta în spital, fiind copleșită de emoții. Prezentatorul tv numit-o pe Andra asistenta lui personală pentru că stă tot timpul lângă el și îl obligă să bea apă, îi dă în continuu cu paiul și chiar a băut doi litri. De asemenea, el a spus că soția sa nu vrea să plece acasă, deși operația a ieșit foarte bine și a oferit și câteva detalii imediat după intervenție.

„Gata! Pacientul a supraviețuit. M-a așteptat și asistenta mea personală (n.r. Andra).Am putut să văd operația pe monitor. Am stat de vorbă cu doctorul. Totul a fost bine. Am fost un pacient ascultător. Urmează recuperarea pentru că de acum începe distracția. Mâine după-amiază mă externez, apoi e nevoie de câteva zile în care trebuie să respect câteva zile de proceduri”, a declarat Cătălin Măruță, imediat după operație.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *