joi. dec. 7th, 2023

Soția fostului deputat AUR Dumitru Focșa a declarat luni, 9 ianuarie, că își va retrage plângerea de pe numele parlamentarului. Aceasta a spus că nu dorește să îi facă rău lui sau partidului.

Soția fostului deputat AUR Dumitru Focșa își retrage plângerea. Divorțul rămâne valabil

Aceasta a ținut să sublinieze că nu vrea să se răzbune pe soțul său „sub nicio formă (…) după 13 ani petrecuți împreună”. La rândul său, Claudia Focșa a spus că divorțul rămâne valabil și își dorește ca fiecare „să o ia pe drumul lui”, scrie g4media.ro

Mai mult, acesta a spus că nu are de gând să demisioneze din Legislativ.

Amintim că deputatul Viorel Focșa a fost exclus din AUR, iar liderul partidului i-a cerut public demisia. George Simion a spus că „AUR trebuie să fie un exemplu”, iar excluderea lui Focșa „a fost o decizie grea”, dar că „s-a gândit la mama, soția și viitoarea fiică”.

AUR a transmis că respinge ferm orice formă de violență domestică

Biroul Național de Conducere al AUR a decis sâmbătă să îl excludă pe Dumitru Viorel Focșa din partid. Decizia a venit după ce acesta și-a agresat fizic soția în timpul unui scandal casnic.

„Ancheta internă întreprinsă de Juriul de Onoare al Alianței pentru Unirea Românilor a stabilit că acuzațiile apărute în spațiul public în urma scandalului declanșat la domiciliul familiei Focșa se confirmă. Gestul comis de deputatul Dumitru Viorel Focșa este incompatibil cu calitatea de membru de partid și cu demnitatea de parlamentar”, a transmis AUR într-un comunicat de sâmbătă seară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *