mie. nov. 29th, 2023

Artista pentru care Traian Băsescu fugea de SPP a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția Playtech momente neștiute despre omul politic. Fostul președinte al României ar fi făcut orice pentru ea. Îi dăruia trandafiri galbeni și se comporta ca un adevărat domn, ascultând-o din ring chiar dacă era doborât de oboseală. Totul până când a încetat să-i mai vorbească.

Artista pentru care Traian Băsescu fugea de SPP

I-a cântat șapte ani la ureche lui Traian Băsescu, însă astăzi nu-și mai vorbesc deloc. Au trecut unsprezece ani de când fostul președinte al României a decis să întrerupă orice colaborare cu Cristiana Dorin Costache. Artista în vârstă de 54 de ani a dezvăluit într-un interviu oferit redacției Playtech momente speciale petrecute alături de fostul lider de la Cotroceni.

Cristiana Costache și Traian Băsescu s-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii, în restaurantul „Cireșica” din Olimp. Omul politic a fost atât de fascinat de vocea artistei încât, în scurtă vreme, avea să devină client fidel al localului. Pentru a-i savura piesele, sărea gradul și se ascundea chiar și de SPP-iști.

Cântăreața a vorbit cu melancolie și mult respect despre vremurile în care colabora cu fostul președinte al României. Traian Băsescu obișnuia să o invite pe artistă la multe evenimente, inclusiv la cele de familie. Întotdeauna o plătea pentru prestațiile oferite, potrivit dezvăluirilor făcute de către solistă.

„Era un domn. Niciodată nu a plecat din ring în timp ce cântam. Era o formă de respect. Mi-a plătit toate evenimentele private, timp de 8 ani, cât am colaborat. Nu a profitat că e președinte. Mi-a plătit și toate discurile pe care le cumpăra la „Cireșica”. Trimitea ospătarul, ca să-mi aducă banii”, a declarat Cristiana Costache.

Cristiana Costache: „Îmi dăruia trandafiri”
Traian Băsescu nu se înțelegea bine doar cu cântăreața de la „Cireșica”, ci a construit o relație de prietenie și cu soțul acesteia, care era inginer de sunet. De fiecare dată când obosea dansând, fostul lider de la Cotroceni le făcea semn artiștilor, care scurtau piesa de dragul lui.

„Traian și soțul meu, Sorin, inginer de sunet, aveau un semn în ringul de dans. Când Băsescu obosea, în timp ce dansa cu soția lui, Maria, ridica un deget. Știam atunci că vrea să se așeze și scurtam piesa”, a povestit cântăreața, într-un interviu fluviu acordat redacției Playtech, în anul 2020.
Traian Băsescu este cunoscut pentru petrecerile de pomină la care lua parte. Numai că, după operația de hernie de disc, nu a mai putut să danseze atât de des pe ritmuri vesele. Cristiana Costache, cântăreața favorită a fostului președinte, ne-a dezvăluit că acestuia îi plăcea să o asculte fredonând coloana sonoră a filmului „Titanic”. Printre melodiile lente preferate de liderul de la Cotroceni se mai numărau și „Caravana” și „Eu te-am iubit”.

„Îmi dăruia trandafiri. Primul buchet de flori a fost unul de trandafiri galbeni. Traian Băsescu mi l-a adus personal la scenă și mi-a zis: >”, a dezvăluit artista cu voce de aur de la „Cireșica”.

Când a decis Traian Băsescu să n-o mai caute

Cristiana Costache a recunoscut că nu a mai vorbit cu Traian Băsescu din anul 2012. Atunci, fostul președinte a chemat-o pe artistă să cânte la nunta fiicei sale, Elena. Cântăreața trebuia să onoreze, însă, o altă invitație, pentru care fusese deja plătită. Cum n-a avut pe cine să trimită în loc, a ales să refuze solicitarea omului politic.

„Din păcate, eu și Traian Băsescu nu am mai vorbit din 2012, de la nunta fiicei lui, Elena. Mă sunase soția lui, Maria, cu trei zile înainte de eveniment, ca să mă invite. Numai că ei nu știau că luasem arvună cu un an înainte, la o altă nuntă, dintr-o localitate unde se agață harta în cui, într-o familie de preot, aveau peste 600 de invitați.

Maria m-a înțeles, dar după o jumătate de oră m-a sunat Traian, de pe număr privat. Mi-a zis: „Am înțeles că nu vii la nunta Elenei. Măi, nu se poate! Trimit elicopterul după tine!”. Un sfert de oră m-a rugat. Dar nu aveam pe cine să las dincolo, la cealaltă nuntă, și acei oameni nici nu voiau pe altcineva. De atunci, între mine și Traian Băsescu s-au răcit relațiile”, a spus Cristiana Costache.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *