lun. feb. 6th, 2023

Prințul Harry, după interviul cu Oprah, documentarul Netflix – Harry & Meghan și cartea ce conține acuzații dure, se pare că a rupt definitiv punțile cu Familia Regală. Aceasta îl acuză că le împărtășește secretele. Drept urmare, Regele Charles a decis ca la încoronarea sa, pe 6 mai, Prințul Harry să nu aibă niciun rol în serviciu.

Prințul William va fi singurul duce regal care va îndeplini tradiția

Încă nu este clar dacă Printul Harry va participa la ceremonie.

„Așa cum stau lucrurile, Harry nu are niciun rol în serviciu”, a declarat o sursă pentru The Sunday Times.

Potrivit publicației britanice, celălalt fiu al lui Charles, Prințul William , va fi singurul duce regal care va îndeplini tradiția de a îngenunche în fața regelui, de a atinge coroana și de a-l săruta pe obrazul drept.

„Regele nu este mai puțin rănit pentru că el personal nu a fost în centrul majorității furiei și frustrării cărții. El simte la fel de intens, nu este mai puțin dureros pentru el, deoarece se concentrează mai degrabă pe fiul său decât pe el. Există multă durere în familie”, a declarat un apropiat al curții.

Prințul Harry este deschis reconcilierii cu Familia Regală
Sursele din Familia Regală cred că Regele Charles îl va invita atât Prințul Harry, cât și Meghan Markle la eveniment, în ciuda controversatelor pe seama documentarului lansat recent de Netflix.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *