lun. feb. 6th, 2023

Jimmy White, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie, a dezvăluit o poveste nebunească și sinistră despre zilele când a răpostat fratele său. 

Câștigător a 10 turnee și de 6 ori finalist de Campionat Mondial, Jimmy White a ajuns la 60 de ani, după o carieră de peste 40 de ani, ce a inclus mai multe excese alcoolice și consum de droguri repetat. Într-una dintre cărțile sale, englezul a vorbit despre o aventură ciudată petrecută când a murit fratele său în 1996. 

Jimmy White: „Am dărâmat ușa de la pompe funebre și l-am luat pe mort cu noi în bar”

În acea perioadă, la câteva ore după ce fratele său trecuse la cele veșnice, Jimmy White s-a gândit că vrea să-l ducă pe fratele său mort pentru o ultimă dată într-un bar. „Eram cu toții foarte triști. Eram într-un bar, cu o noapte înainte de înmormântare, și am băut zdravăn, de vreo 4.600 de lire sterline. Plângeam cu toții, așa că i-am zis surorii mele că mă duc să-l iau pe Martin. Am izbit ușa de pompe funebre și am rupt lacătul. Am intrat, fiindcă n-a pornit nicio alarmă. 

L-am văzut pe fratele meu, era acolo, în costum, așa că am sunat pe cineva și l-am luat. Voiam să mai petrecem o ultimă dată cu el, așa că l-am luat cu noi și am mers la băut. Am stat vreo 5 ore, am râs, am plâns și am râs iar. La întoarcere, șoferul și-a dat seama că nu e viu, așa că a refuzat să-l ia în mașină. 

Am luat un taxi și taximetristul se uita în oglindă și zicea: «Nu arată prea bine». L-am pus la loc, a venit poliția, dar ofițerii au fost înțelegători, fiindcă și-au dat seama că nu am făcut vreun rău. Îi pierdusem pălăria pe undeva, dar nimic altceva”, a scris Jimmy White, citat de sportbible.com.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *