lun. feb. 6th, 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani) plătește o chirie lunară de peste 280.000 de euro pentru actualul stabiliment din Riad. Familia portughezului ocupă două etaje din acel mai luxos hotel al capitalei Arabiei Saudite.

Cristiano Ronaldo va primi la Al Nassr cel mai mare salariu din istoria sportului, 200 de milioane de euro pe sezon. Cvintuplul Balon de Aur își permite astfel un lux incredibil și locuiește în hotelul „Four Season”. 

Transferul în Arabia Saudită l-a luat prin surprindere pe Ronaldo. Nu a avut timp să caute o casă pe măsura pretențiilor sale, așa că a apelat la serviciile celui mai luxos stabiliment local.

Ronaldo a închiriat două etaje complete pentru el, familia lui și pentru oamenii de securitate, informează Daily MailNu mai puțin de 17 camere sunt rezervate de Cristiano.

Mutarea nu este una definitivă. Conform sursei citate etajele au fost închiriate pentru o lună, timp în care Ronaldo și Georgina vor căuta o casă a lor.

Cele două etaje rezervate de Ronaldo, 48 și 50, sunt descrise pe site-ul oficial al hotelului: „Vizitatorii noștri se pot bucura de o priveliște unică asupra orașului. Găsesc aici un living personalizat, un birou privat, o sală de mese și o cameră media”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *