joi. dec. 7th, 2023

Abby Zwerner este profesoara care a fost împușcată în sala de clasă de la Richneck Elemtary School din Virginia, în jurul orei 14:00, vineri, potrivit DailyMail.com.

Femeia preda elevilor din clasa întâi, când un băiat de șase ani a împușcat-o în piept. În momentul atacului, rănită, profesoara în vârstă de 25 de ani i-a îndemnat pe elevi să se adăpostească.

Un părinte a povestit că propriul copil se afla în clasă atunci când profesoara a fost împușcată.

„Fiul meu nu a văzut ce s-a întâmplat, a auzit împușcătura și când s-a întors, a văzut-o pe domnișoara Zwerner pe podea”, a declarat el.

„Este o profesoară extraordinară, atât de dedicată. Fiul meu o iubește absolut și suntem devastați de ceea ce s-a întâmplat. Cu toții ne gândim la ea și sperăm că se va face bine în curând”, a mai adăugat bărbatul.

Femeia a fost transportată de urgență la spital pentru operație. Oficialii au declarat că ea a fost rănită grav și că momentan nu exista informații privind evoluția stării sale de sănătate.

Autorul atacului a intrat într-o „altercație” cu profesoara înainte de a o împușca, potrivit poliției.

El a fost arestat astăzi, 7 ianuarie 2023.

Momentan nu se știe cum a intrat elevul în posesia armei.

Pe de altă parte, bunica unuia dintre elevi a declarat că un băiat a adus gloanțe la școală și a spus că se gândește să aducă și o armă, cu o săptămână înainte de atac. Totuși, nu este clar dacă este vorba despre același copil care a împușcat-o pe profesoară.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *