mar. feb. 7th, 2023

Oamenii au observat la vizitele lui Vladimir Putin care implică oameni de rând o prezență misterioasă. Joacă diferite roluri. Când e vânzătoare, când e muncitoare în fabrică, dar vorbim despre aceeași femeie, care este nelipsită din imaginile cu președintele Rusiei.

Prezența misterioasă din fotografiile recente ale lui Vladimir Putin

Așadar, un personaj feminin este aproape nelipsit din vizitele președintelui Rusiei, Vladimir Putin, prin diferite fabrici și uzine. Toată lumea s-a prins că joacă un rol, dar nu se știe exact cu ce se ocupă Natașa, cum a fost poreclită de internauți.

Mulți spun că blondina ar fi, de fapt, una dintre gărzile de corp ale președintelui Vladimir Putin, însă nimeni nu știe cu exactitate ce atribuții are aceasta și de ce este mereu în preajma președintelui. Internauții, dar și câțiva oficiali, au luat-o însă la țintă pe Natașa, iar rețelele sociale s-au umplut de ironii la adresa ei.

„Natașa!E timpul să fii un pescar”

„În discursul de Anul Nou al lui Putin sunt prezenți `soldați ruși` (adică oameni din serviciul său de securitate desemnați să se prefacă a fi soldați). Iată imagini din multele și versatilele roluri pe care Natasha le-a jucat atunci când Putin a trebuit să apară alături de `cetățeni normali`. `Natasha! E timpul să fii un pescar!`”, a scris pe Twitter Jason Jay Smart, consilier politic american și corespondent special al Kyiv Independent, potrivit hotnews.ro.

„Ce altruistă este această femeie din echipa de figuranți a lui Putin care pozează în fotografiile sale, care a renunțat la slujba ei și s-a alăturat forțelor armate ruse”, scrie pe rețeaua socială și Kevin Rothrock, director la Meduza, un site celebru pentru investigațiile privind regimul de la Kremlin.

Anton Gherașcenco, consilier ucrainean din Ministerul de Interne a postat și el mai multe imagini cu „Natașa”, indicând și alți bărbați, tot probabil gărzi de corp, ce apar în mai multe roluri alături de Vladimir Putin. „Acest laș a făcut un clip video cu falși militari, ca întotdeauna”, a adăugat Gherașceko.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *