mar. feb. 7th, 2023

Maria, adolescenta omorâtă în timp ce era la colindat, a fost înmormântată miercuri. S-au aflat detalii îngrozitoare despre moartea fetei!

Maria Alexandru este a dolescenta de 14 ani care a fost înjunghiată de 25 de ori de un tânăr de 25 de ani, după ce i-a refuzat avansurile. Bărbatul a avut o cădere nervoasă, a scos cuțitul și a omorât-o pe fată chiar sub privirile fratelui ei mai mic, în vârstă de 10 ani.

Gest îngrozitor din partea criminalului înainte să comită crima

Maria Alexandru se afla la colindat cu fratele ei mai mic. Cei doi s-au întâlnit cu un tânăr de 21 de ani, prieten mai vechi cu Maria. Acesta i-a făcut mai multe avansuri adolescentei, însă l-a refuzat. Băiatul s-a enervat, a scos cuțitul și a înjunghiat-o de 25 de ori.

Mai mult decât atât, înainte de scena de groază, tânărul a pus-o pe Maria să îl colinde și chiar i-a oferit și 50 de lei.

„ Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că el a solicitat să fie urat de către victimă împreună cu fratele ei. S-a şi întâmplat acest lucru. I-ar fi plătit o anumită sumă, respectiv 50 de lei, după care, la despărţire, s-a întors şi a înjunghiat-o”, a declarat Valeriu Chihaia prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, conform monitorulbt.ro.

Criminalul a fugit de la locul faptei, însă a fost găsit ulterior de oamenii legii și arestat. La locul crimei au ajuns de urgență cadrele medicale care au încercat să îi salveze viața adolescentei, însă din nefericire, Maria nu a supraviețuit, astfel i-a fost declarat decesul.

Maria Alexandru  a provenit dintr-o familie săracă și fără posibilități și a fost luată în grija statului alături de cei patru frați. Când mama copiilor a aflat de decesul Mariei, a comunicat centrului de plasament că nu are posibilitate financiară de înmormântare, așa că autoritățile locale din Truşeşti, Botoșani, și Direcția pentru Protecția Copilului s-au ocupat de toate cheltuielile. Maria Alexandru a fost înmormântată într-o rochie albă și într-un sicriu alb.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *