lun. feb. 6th, 2023

3 ianuarie a fost mereu o zi specială pentru familia lui Michael Schumacher. Septuplul campion mondial al Formulei 1 împlineşte 54 de ani.

Însă aniversarea este mai tristă de 9 ani. Şi asta pentru că legenda Marelui Circ a ieşit din viaţa publică în urma unui accident cumplit suferit în finalul anului 2013. El se afla la schi, într-o staţiune franceză, atunci când s-a lovit de un copac. Iar impactul a avut urmrări catastrofale pentru german.

Astfel, el a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală care nu i-au permis o recuperarea completă. El se află din septembrie 2014 la reşedinţa sa din Gland, o micuţă localitate elveţiană. Totuşi, copiii săi au ales să posteze mesaje emoţionante pe reţelele de socializare în care au încercat să îşi aducă aminte de momentele extraordinare petrecute împreună cu tatăl lor în trecut.

„La mulți ani pentru cel mai bun tată din lume”, au fost cuvintele celui care a încercat să îi calce pe urme tatălui său. Mick Schumacher a ajuns la 22 de ani pilot de rezervă al echipei Mercedes. El a debutat deja în Formula 1, unde a strâns două sezoane pentru Haas.

Mesaj special şi de la Gina
„La mulți ani, tată! O amintire din vremurile în care făceam karting”, a scris și Gina fata de 24 de ani a lui Schumacher care a urmat o carieră în echitaţie, sport care îi aduce satisfacţiile dorite.
Gina a ales să urce în mediul virtual o fotografie mai veche în care se afla alături de tatăl ei Gina a ales să urce în mediul virtual o fotografie mai veche în care se afla alături de tatăl ei


Cei doi copii sunt rodul relaţiei pe care neamţul o are din 1995 cu soţia sa pe nume Corinna. Averea familiei fostului mare campion era estimată în urmăş cu 13 ani la 600 de milioane de euro. Schumacher este originar dintr-o localitate aflată în vestul, Germaniei.
El s-a născut pe 3 ianuarie 1969 şi a făcut pentru prima oară cunoştinţă cu acest sport la vârsta de 22 de ani, într-un monopost Jordan. Un an mai târziu a obţinut şi prima victorie a carierei, pe circuitul belgian de la Spa-Francorchamps.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *