lun. feb. 6th, 2023

Doliu la nivel internațional! Un celebru sportiv și-a pierdut viața într-un accident de snowmobil. Toți românii îl urmăreau cu plăcere la televizor și pe YouTube. Iată despre cine este vorba.

Doliu la nivel internațional! Pilotul de raliuri Ken Block și-a pierdut viața într-un accident de snowmobil

Pilotul profesionist de raliuri Ken Block, cunoscut la nivel internațional pentru cascadoriile sale, s-a stins din viață la doar 55 de ani din cauza unui accident de snowmobil.

Accidentul a avut loc în Wasatch, Utah. Potrivit informațiilor transmise de către biroul șerifului de acolo, Ken Block cobora pe o pantă abruptă când snowmobilul său s-a răsturnat și a căzut peste el.

Nefericitul anunț a fost făcut luni, 2 ianuarie 2023, de către echipa sa Hoonigan Racing.

Sursă: Facebook, Ken Block

„A fost declarat decedat la fața locului din cauza rănilor suferite în urma accidentului”, a transmis biroul șerifului într-un comunicat de presă, precizând faptul că vedeta mergea într-un grup, dar a fost singur când a avut loc accidentul.

„Cu cele mai profunde regrete putem confirma că Ken Block a murit astăzi într-un accident cu snowmobilul. Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol. Și, cel mai important, tată și soț. Ne va lipsi foarte mult”, a spus echipa sa prin intermediul rețelelor sociale.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *