joi. apr. 18th, 2024

Într-un mall din Constanța, un copil s-a înecat cu mâncare, iar întâmplarea face ca incidentul să fie văzut de către un medic, dar care nu a fost lăsat să acorde primul ajutor.

Un medic se afla într-un mall din Constanța, acolo unde un copil s-a înecat cu mâncare, însă nu i s-a permis să îi acorde acestuia primul ajutor, iar oamenii au stat lângă copil, până în momentul în care a venit ambulanța, fiecare venind cu propriile păreri despre ce s-ar putea face în acea situație.

Copilul a leșinat după ce s-a înecat cu mâncare, dar, chiar și așa, medicul nu a fost lăsat să intervină. Până în momentul în care medicii de pe ambulanță au ajuns la acesta, zeci de persoane purtau copilul pe brațe și sperau să se facă bine.

Copilul se află, acum, în afara pericolului, dar situația a stârnit un val de revoltă, iar una dintre reacții a venit chiar din partea Denisei Olteanu, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, ea fiind cea care nu a fost lăsată să intervină.

Conform femeii, copilul avea trei ani și, întrebând unul dintre adulții care era alături de el dacă este medic și rugând-o să o lase să intervină, deoarece este cadru medical, persoana respectivă i-a răspuns: „ Nu, nu sunt medic, dar am făcut cursuri, am idee ce să fac!”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *