mar. feb. 7th, 2023

Bărbatul de 50 de ani a murit după ce a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare la care a participat, în Timiș, relatează Mediafax.

Luni, 2 ianuarie, polițiștii din județul Timiș, au fost sesizați că, în apropierea localității Crivina, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare. 

Un bărbat în vârstă de 56 de ani ar fi împușcat accidental un al bărbat, în vârstă de 50 de ani, în timpul unei partide de vânătoare neautorizată, în apropiere de localitatea Crivina. Bărbatul împușcat a murit la scurt timp.

„La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați nu dețineau permise de port armă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului”informează IPJ Timiș.

Medicul se afla într-un mall din Constanța în momentul în care un copil s-a înecat cu mâncare, însă nu a fost lăsat să-i acorde primul ajutor, iar oamenii au stat lângă copil, până în momentul în care a venit ambulanța, fiecare venind cu propriile păreri despre ce s-ar putea face în acea situație. 

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *