mar. feb. 7th, 2023

Pasagerii unui avion s-au trezit brusc în anul 2023 fără să treacă de miezul nopții. Călătorii nu și-ar fi imaginat niciodată că ar putea ajunge într-o astfel de situație desprinsă din filme. Iată ce s-a întâmplat la scurt timp după decolare.

Cum au trecut pasagerii unui avion în 2023, fără să treacă de miezul nopții

Un avion ce zbura de la Los Angeles spre Sydney a aterizat de urgență, din cauza suspiciunii că ar fi apărut o problemă la unul dintre motoare. Astfel, pasagerii au ajuns pe o insulă, trezindu-se într-o situație ce părea scenariu de film.

Mai exact, pasagerii au fost debarcați în Pago Pago, capitala teritoriului Samoa Americană. Localnicii i-au primit cu brațele deschise, organizându-le un tur al insulei și servindu-i cu bere pe plajă.

Între timp, un alt avion a fost trimis pentru a-i prelua pe călători și a-i duce la destinație. Însă, din cauza diferenţei de fus orar, avionul urma să decoleze în dimineaţa din ajunul Anului Nou şi să ajungă în Sydney în dimineaţa Anului Nou, fără a mai prinde miezul nopţii în acest timp.

Concret, noua aeronavă trebuia să decoleze Pago Pago la ora locală 3 dimineaţa, pe 31 decembrie, şi urma să ajungă la Sydney la ora locală 7.15, pe 1 ianuarie. Samoa Americană se află chiar la est de linia internaţională pentru demarcaţia datei, ceea ce înseamnă că pasagerii aflaţi la bord nu au avut parte de miezul nopţii de 31 decembrie. La scurt timp după decolare, ei s-au trezit direct în 2023, fiind duminică, puţin după ora 4 dimineaţa.

„Localnicii au aflat la ora 3 dimineața că un avion plin de pasageri care se îndrepta spre Sydney sosește în câteva ore. S-au adunat pentru a se asigura că toată lumea va primi ajutor.

Le-au adus mâncare, le-au găsit cazare cu piscină, iar fiul meu spunea că le-au adus chiar și bere. Pentru ei, a fost o aventură – un sfârșit de an frumos. Acum, asta face parte din povestea lor de vacanță.”, a povestit mama unuia dintre pasageri.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *