mar. feb. 7th, 2023

Simona Halep este suspendată temporar din tenis după scandalul de dopaj în care a fost implicată. Totuși, marea noastră campioană încearcă să se relaxeze în această perioadă. Simona a petrecut Crăciunul la Londra, alături de cea mai bună prietenă a sa. Cele două s-au bucurat din plin de clipele petrecute împreună.

Simona Halep a petrecut Crăciunul la Londra. Cine a însoțit-o pe campioana noastră

Simona Halep (31 de ani, 10 WTA) a fost depistată pozitiv la un test anti-doping efectuat la US Open. Românca a fost ulterior suspendată temporar din tenis. Avocații Simonei pregătesc acum apărarea din procesul care va avea loc în scurt timp.

Încercând să stea departe de toată această nebunie creată în jurul ei, Simona Halep a decis să petreacă Crăciunul la Londra. Marea noastră campioană a fost însoțită de cea mai bună prietenă a sa, Georgiana Herda. Cele două au profitat din plin de fiecare moment petrecut împreună și s-au distrat de minune. Ele au postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, iar comentariile nu s-au lăsat prea mult așteptate. ”Să vă fie bine și frumos în suflet, fetelor! Londra e o poveste în orice anotimp!”, a comentat o fană a Simonei Halep la una dintre poze. Simona și prietena sa au mai făcut o călătorie împreună la începutul lunii, în Grecia.

Simona Halep și Gerogiana Herda sunt prietene încă din școala generală, pe când erau în clasa I. Marea noastră campioană are încredere deplină în prietena sa, pe care a numit-o președinte a „Fundației Simona Halep”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *