lun. feb. 6th, 2023

Nicolae Dică (42 de ani) s-a declarat surprins de afirmațiile lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer a criticat decizia lui Dică de a antrena iar FCSB. Conform lui Pițurcă, fostul atacant ar fi recurs la conpromisuri pentru a prelua formația patronată de Gigi Becali.

Răspunsul lui Nicolae Dică pentru Pițurcă. „Credeți că ei nu au primit ordine?”

Pițurcă afirmase că Dică a ales să se întoarcă la FCSB, deși nu își dorea acest lucru. Dar șansa de a antrena din nou a fost prea mare, așa că fostul atacant a preferat să închidă ochii la tot ce se întâmplă în jurul acestei echipe. Conform lui Pițurcă, antrenorul de 42 de ani a acceptat, tacit, amestecul lui Becali la echipă. Replica lui Dică nu s-a lăsat așteptată. Acesta pretinde că a avut ambiția să califice vicecampioana în grupele cupelor europene. Acesta ar fi fost motivul pentru care a colaborat iar cu latifundiarul din Pipera. În plus, Dică nu este convins că Pițurcă nu a făcut aceleași alegeri, la început de carieră.

Mă întreb dacă antrenorii care au acum 60 de ani nu au făcut compromisuri? Este normal, ca tehnician tânăr, să vrei să antrenezi mult. asta poate presupune și compromisuri, este ceva normal. Sunt sigur că și antrenorii mai în vârstă au avut astfel de discuții, au făcut compromisuri cu președinții. Nu cred că totul a mers strună.

Peste 20 de ani poate o să spun și eu lucruri, dacă dă Dumnezeu să am succes, să fiu milionar. Eu nu cred că a existat un antrenor care să nu aibă un patron sau președinte ce a dorit să se implice, să impună un jucător, a precizat Dică, la Orange Sport.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Nicolae Dică a vorbit într-un nou interviu despre aventura sa în calitate de antrenor al celor de la FCSB și a transmis un mesaj clar: nu va mai colabora cu Gigi Becali niciodată!
Doar 23 de meciuri a rezistat Dică pe banca echipei roș-albastre, înainte de a-și da demisia. Antrenorul a primit mână liberă timp de câteva partide, însă ulterior rezultatele au început să fie din ce în ce mai slabe și Gigi Becali a început să îl preseze în direct, la TV. Finanțatorul FCSB i-a transmis că îl așteaptă cu demisia, iar Dică s-a conformat la începutul lunii noiembrie.
Încă de atunci, Nicolae Dică a transmis cât se poate de clar că a fost ultima sa experiență în calitate de antrenor la FCSB, după ce mai pregătise echipa și în intervalul 2017 – 2018, în calitate de principal, dar și în 2014 – 2015, în calitate de secund al lui Mirel Rădoi și Constantin Gâlcă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *