lun. feb. 6th, 2023

Șoc total în România! O celebră prezentatoare de știri a fost atacată în plin bulevard al Capitalei. Vedeta a sunat urgent la 112 pentru a primi ajutor, însă a ajuns să regrete decizia luată. Iată ce s-a întâmplat mai exact.

Dorina Florea, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la TVR, a fost atacată de o haită de câini

Dorina Florea, prezentatoarea principalului jurnal de știri de la TVR, a trecut printr-o experiență traumatizantă în această lună. Vedeta a fost atacată recent de o haită de câini pe un bulevard din Capitală. Aceasta a sunat disperată la 112 pentru a cere ajutor, însă a ajuns să regrete totul la scurt timp. Dorina Florea a povestit totul miercuri, 28 decembrie 2022, pe contul ei de Facebook.

Incidentul s-a petrecut după ora 20:00. Vedeta stătea pe trotuar și îl aștepta pe soțul ei, când, din senin, șapte câini au apărut în raza ei vizuală, au început să alerge către ea și să latre agresiv. Între ea și acea haită nu erau decât rucsacul ei, cu care loveam în stânga și în dreapta, și țipetele ei „disperate pe care le-a auzit până și soțul de la câțiva metri distanță”. În momentul în care credea că vor sări pe ea, o mașină de pe bulevard a oprit brusc lângă trotuar, a început să claxoneze puternic, reușind să alunge câțiva câini, apoi, a ajuns și soțul ei, care a reușit să pună toți câinii pe fugă.

„Pentru a doua oară în viața mea am făcut greșeala să sun la 112! De această dată, după ce am fost atacată în plin bulevard al Capitalei de o haită de câini (la șapte m-am oprit din numărat, dar cred că erau mai mulți). Au apărut din senin dintr-o zonă defrișată de Primăria Sectorului 6 și unde aceste animale și-au găsit adăpost. Ziua stau ascunse, seara, dar mai ales noaptea, ies la atac!

Până la momentul la care scriu, înțeleg că zeci de reclamații au fost făcute la ASPA și Poliția Locală Sector 6 și nimic. Nu au făcut nimic! De fapt, au făcut ceva: au devenit experți în a pasa responsabilitățile de la o instituție la alta sau în a găsi scuze: ”Nu se ocupă Poliția Locală, ci ASPA! ASPA: nu avem echipă după ora 20:00 și Nu e nimeni disponibil astăzi, trimitem echipa mâine.”

Sigur că nu a venit nimeni să verifice! Și uite așa, atât de bine s-au ocupat de situație că, de la câțiva câini, acum avem de-a face cu mai bine de 20, care stau doar în haite și atacă tot ce prind! Iar asta se întâmplă pe un bulevard circulat al Capitalei, nu în vreo zonă izolată și părăsită!!!”, a scris, miercuri, Dorina Florea pe rețelele sociale.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *