lun. feb. 6th, 2023

Chiar dacă e invadată de ruși și pe teritoriul său se duce un război sângeros, Ucraina are prețuri mai avantajoase, la produsele de bază, decât România. Nu o spunem noi, ci românii ce aleg să parcurgă chiar și zeci de kilometri pentru a se aproviziona cu toate cele necesare, din țara vecină.

Ucraina se luptă de aproximativ 10 luni de zile cu rușii, după ce aceștia le-au invadat țara și încearcă să preia puterea deplină.

Bombele, rachetele și grenadele au ajuns o banalitate în țara vecină, dar cu toate acestea, deși situația e critică, comerțul merge ca uns, mai ales datorită românilor ce merg acolo să se aprovizioneze.

În pofida faptului că sunt în război, românii noștri spun că la ucraineni găsesc produse mai ieftine și merită să meargă cu mașina chiar și zeci de kilometri, pentru a face anumite cumpărături, cum ar fi de detergenți sau de alimente de bază.

Așa arată disperarea. Prețurile mari ne sperie mai tare decât bombele lui Putin

Astfel, spun ei, îi ajută pe de-o parte pe comercianții ucraineni ce se bucură că le trec pragul mai mulți cumpărători, dat totodată ei reușesc să facă economii, comparativ cu cât i-ar costa aceleași produse dacă ar alege să cumpere de la un magazin de pe teritoriul țării noastre.

Într-un articol Euronews este detaliată toată această situație care te face să te întrebi până unde pot ajunge oamenii împovărați de scumpiri.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *