lun. feb. 6th, 2023

Nu a trecut mult timp de la ultimul incident la pasajul recent renovat din Capitală, că problemele au apărut iar. De data aceasta un autocar cu numere străine a rămas blocat chiar la intrarea în buclucașul pasaj, când s-a izbit de limitatorul de înălțime, reușind astfel să blocheze traficul din zonă. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO

Un autocar a rămas blocat la intrarea în Pasajul Unirii

UPDATE marți, 27 decembrie, ora 16:11. Autopsia bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii din Capitală arată că acesta a fost foarte grav rănit și că nu avea nicio șansă de supraviețuire.

Raportul semnat de medicii legiști arată că turistul grec a suferit leziuni incompatibile cu viața, politraumatism extrem de grav în zona toracică. În prezent, în spitalele din București mai sunt internați trei turiști greci care sunt în stare stabilă.

„Astăzi s-a făcut autopsia. Cu siguranță vor depune plângere! Și sunt îndreptățiți să facă chestia aceasta pentru că au trecut prin clipe foarte grele. Poate semnul acela avea o tonă sau mai mult, a rupt autocarul în două! A omorât un om, cine știe ce se mai putea petrece.

Din septembrie până acum sunt șapte accidente și nimeni nu își pune întrebarea aceasta. Caută vinovați printre șoferi și așa mai departe. Toate chestiile astea oare sunt întâmplătoare? Eu cred că poate nu a fost bine prinsă pentru că nu se putea desprinde. Cred că sunt conștienți oamenii ăștia care fac lucrările. Este ceva extrem de grav și acolo este răspunderea, la ei!” a declarat avocatul șoferului grec.

Familia turistului grec s-a prezentat la INML pentru a-i prelua trupul neînsuflețit în vederea repatrierii. Printre membrii familiei s-au numărat fiul bărbatului, precum și soția acestuia, abia externată. Femeia se deplasa cu dificultate și avea mai multe bandaje la cap.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *