mar. feb. 7th, 2023

Cristiano Ronaldo (37 de ani) este liber de contract după despărțirea de Manchester United și începe o nouă aventură.

Cristiano Ronaldo va face vizita medicală la Al-Nassr

Starul portughez, care se află de mai multe săptămâni în negocieri cu Al-Nassr, va face vizita medicală și va semna cu gruparea din Arabia Saudită, scriu englezii de la The Mirror.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a bătut palma cu saudiții, scrie sursa citată, iar mutarea va fi oficializată în următoarele zile.

Jurnaliștii englezi scriu că CR7 va efectua în curând vizita medicală la Al-Nassr, înainte de a semna un contract care îi va aduce 173 de milioane de lire pe sezon (n.r. aproximativ 200 de milioane de euro pe an).

Negocierile dintre reprezentanții jucătorului și „Șeici” sunt într-un stadiu avansat, iar anunțul mutării oficiale s-ar putea face până la finalul anului. Suma totală pe care Cristiano Ronaldo o va primi de la arabi va fi de peste 1.3 miliarde de euro.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut parte de un cadou total neașteptat primit din partea Georginei Rodriguez (28 de ani), partenera sa.

Este vorba despre un Rolls Royce, despre care cei de la The Sun spun că ar valora 300.000 de lire, adică puțin peste 340.000 de euro (mai exact 341.065)

Starul portughez a fost filmat în timp ce a aflat de cadou. Fotbalistul o avea în brațe pe micuța Alana Martina, dar a rămas total fără replică după ce a văzut mașina.

A făcut o față mare, semn că nu se aștepta niciodată la așa ceva, după care a lăsat-o jos pe micuță și s-a apropiat de superbul bolid împodobit cu o mare fundă roșie.

Cristiano Ronaldo are acum cinci copii. Partenera sa, Georgina Rodriguez, a născut o fată pe nume Alana Martina. Fotbalistul are doi băieți și două fete. Recent, Gerogina a mai adus pe lume o pereche de gemeni formată dintr-o fetiță și un băiețel. Dn păcate, băiețelul s-a stins din viață la naștere.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *