mar. feb. 7th, 2023

Cu ce se ocupă și cum arată acum prima soție a lui Gică Hagi. „Regele” fotbalului românesc este căsătorit de aproape trei decenii cu Marilena Hagi, cei doi având împreună doi copii: pe Ianis și pe Kira. Puțini știu însă că Gheorghe Hagi a mai avut un mariaj în trecut care s-a încheiat din cauza unor neînțelegeri conjugale bizare. Iată cine este Lena Celnicu, prima soția a fostului mare fotbalist român.

Cu ce se ocupă și cum arată acum prima soție a lui Gică Hagi

Gheorghe Hagi s-a căsătorit prima dată în 1990, când avea 25 de ani, cu Lena Celnicu, o tânără machidoancă. „Regele” se afla atunci la apogeul carierei sale de fotbalist. În același an se transfera la Real Madrid, iar „tricolorii” ajungeau până în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Italia.

Nunta celor doi a avut loc pe data de 15 iulie, iar la petrecerea fastuoasă au participat sute de invitați. Deși păreau sortiți unul celuilalt, Gică Hagi și Lena Celnicu au ajuns la doar câteva luni distanță să se despartă.

Fostul căpitan al „Generației de Aur” a fost cel care a depus actele de divorț la Tribunalul Constanța. În solicitate, marele fotbalist a invocat motive precum că soția lui a întârziat cu pâinea la masă și a pus miere în cafea în loc de zahăr.

Inițial, magistrații au respins acțiunea, însă Hagi a mutat procesul la București. Nici aici însă nu a avut câștig de cauza de prima dată, dar după ce a intentat mai multe acțiuni la diverse tribunale din țară, precum cele din Oradea și Brașov, în cele din urmă a revenit în Capitală și a reușit să divorțeze.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *