lun. feb. 6th, 2023

Ungurii trimit o undă de șoc în lume! Viktor Orban a făcut un anunț la care nu multă lume se aștepta. Potrivit acestuia, criza ucraineană va continua atâta timp cât această țară va primi sprijin din partea Statelor Unite ale Americii (SUA).

Ungurii trimit o undă de șoc în lume! Vestea venită acum de la Budapesta: Nu este în interesul nostru …

Premierul Viktor Orban este de părere că atâta timp cât Ucraina va primi ajutor financiar și militar din partea Statelor Unite ale Americii (SUA), criza ucrainean nu se va opri. Într-un interviu pentru publicația maghiară Magyar Nemzet, șeful Guvernului de la Budapesta a spus că există un pericol real al unui conflict prelungit, subliniind că cel vinovat pentru escaladare va fi Washington.

Ucraina poate lupta doar atâta timp, cât Statele Unite o sprijină cu bani și arme. Dacă americanii vor pace, va fi pace”, a spus prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban.

Ungaria acționează în interesul său

Premierul Ungariei a mai spus că țara va acționa în interesul său, dacă va fi vorba despre o situație de criză. Viktor Orban a mai spus că Ungaria nu va întrerupe dialogul cu Federația Rusă, cu toate că a primit critici în acest sens de la Bruxelles.

„Nu este în interesul nostru să renunțăm la toate relațiile noastre economice cu Rusia. Privim aceste probleme prin lentilele maghiare și nu prin lentilele altor țări”, a spus premierul.

O Ucraină independentă este în interesul național al Ungariei

„O Ucraină independentă și suverană este în interesul național al Ungariei”, a declarat miercuri premierul ungar Viktor Orban la conferința de presă anuală de închidere. El a subliniat că nu dorește totuși să renunțe la cooperarea cu Rusia și că Budapesta percepe războiul din Ucraina în mod diferit față de guvernul de la Varșovia.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *