lun. feb. 6th, 2023

Scriitorul celebru Ransom Riggs a plecat prin Europa pentru a explora castele vechi. Și nu orice fel de castele, ci mai ales cele care sunt abandonate! Într-unul dintre ele, acesta a găsit un izvor de ispirație pentru următoarele creații!

A forțat ușa unui castel abandonat, dar ce a găsit acolo l-a șocat

Fiecare persoană are un hobby. Unii preferă să meargă pe munte, alții la pescuit, iar multe femei adoră să petreacă ore întregi la cumpărături. Însă, un bărbat, are un hobby cel puțin ciudat, dar care i-a adus celebritatea.

Ransom Riggs, autorul romanului de succes Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children, a plecat prin Europa pentru a explora castele vechi. Și nu orice fel de castele, ci mai ales cele care sunt abandonate. De fapt, mai exact ar fi să spunem că intra prin efracție în ele!

După ce și-a terminat cartea de succes, bărbatul a decis să plece într-o aventură extraordinară, la capătul căreia a rămas cu multe amintiri. Iar Belgia s-a dovedit locul perfect, deoarece sunt o mulțime de locuri care pur și simplu au rămas abandonate și în care este relativ ușor să intri, pentru a captura lucruri inedite. Însă nimic nu avea să îl pregătească pentru ce va găsi într-un castel vechi. Riggs și-a documentat descoperirile pentru ca toată lumea să le poată vedea apoi.

Scriitorul a decis să se concentreze pe castele și case părăsite din Belgia, mai ales că acolo sunt foarte multe de acest tip. Știa că va intra în ele relativ ușor. Într-o casă veche Riggs a găsit atelierul părăsit al unui artist, acesta era plin cu sculpturi, picturi și alte lucrări lăsate neterminate care erau pur și simplu rupte dintr-un film de groază.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *