lun. feb. 6th, 2023

Simona Halep a suferit în urmă cu aproape 8 ani un mare şoc. Vărul ei, Nicia Arghir, a fost găsit spânzurat în casa sa din Constanţa, în timp ce bunicii săi îl aşteptau la masă. Una dintre cauzele pentru care familia consideră că tragedia s-a întâmplat a fost pasiunea sa pentru jocurile de noroc. Viciu care i-a adus datorii. Şi presiuni din partea unor cămătari de la care s-a împrumutat.

S-a spânzurat în timp ce Simona Halep era plecată

Nicia Arghir avea şi el legături cu lumea tenisului. Era instructor pentru cei care doreau să se perfecţioneze în sportul care a făcut-o celebră pe verişoara sa. Cu toate acestea el urmase cursurile Facultăţii de Studii Economice din cadrul Universităţii Ovidius. Însă tenisul l-a făcut să urmeze un alt drum în viaţă.

Nicia avea doar 29 de ani când a decis să îşi pună capăt zilelor. Neputând să treacă peste amarul pricinuit de problemele nesfârşite cauzate de pasiunea sa distrugătoare. Mai mult, apropiaţii lui spun că mereu el avea surpriza neplăcută să se trezească la uşă cu cei cărora le datora anumite sume de bani. Iar asta punea o presiune şi mai mare pe umerii săi.

Ziua fatidică

Nicia Arghir a luat decizia regretată de întreaga familie pe 9 martie 2015. Vecinii familiei Halep spun că bunica l-ar fi chemat la masă, însă tânărul ar fi refuzat invitaţia. În momentul în care aceasta s-ar fi dus în camera sa să mai facă o încercare a avut parte de un şoc imens.

Poliţia a fost chemată la locul tragediei, iar oamenii legii au constatat că victima nu prezenta urme de violenţă. Ceea ce explică astfel gestul sinuciderii, la care Nicia a apelat din disperare. Atunci când a aflat vestea tristă, Simona Halep se afla în Statele Unite ale Americii, pregătind partiociparea la turneul de la Indian Wells.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *