mar. feb. 7th, 2023

De ceva timp, între frumoasele Mădălina Ghenea și Angela Martini a pornit un conflict mocnit. După ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma, Mădălina a lansat câteva acuze ireale la adresa modelului albanez. Românca susține că în spatele jafului s-ar afla persoane din anturajul Angelei Martini, chiar și soțul acesteia, Dragoș Săvulescu.

Mădălina Ghenea, război total cu Angela Martini. Dragoș Săvulescu este personajul cheie

Între Mădălina Ghenea și fotomodelul Angela Martini a izbucnit un scandal în urmă cu ceva timp. Totul apornit după ce albaneza a lansat acuze dure la adresa Mădălinei într-o postare de pe rețelele de socializare.

”Războiul” dintre cele două s-a inflamat și mai mult după ce Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul Fumicino din Roma. Româncei i s-a furat o geantă în care avea bijuterii în valoare de 1 milion de euro. Incidentul s-a produs pe data de 13 decembrie.

După acest eveniment neplăcut, Mădălina Ghenea a lăsat de înțeles că în spatele jafului s-ar afla chiar  Angela Martinez, soția lui Dragoș Săvulescu, fost acționar la clubul Dinamo.

Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”, a declarat Mădălina Ghenea.

Mădălina Ghenea iese la atac. ”Poliția și avocații au toate dovezile și toate documentele”

Ulterior, Mădălina a anunțat că i-a fost spart și contul de iCloud, pierzând astfel date bancare și multe fotografii cu ea și cu fiica sa. Sătulă de toate acestea, românca a ieșit la atac printr-o postare pe rețelele de socializare. Ghenea nu a oferit niciun nume dar a lăsat de înțeles că în spatele tuturor intimidărilor s-ar afla aceeași persoană, Angela Martini. Mai mult, ea a reamintit că este amenințată cu moartea de ani de zile.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *