lun. feb. 6th, 2023

Breaking News. Un nume important din România s-a împușcat accident în piept! Soția lui a sunat imediat la 112. Bărbatul ajuns în stare gravă la spital și în curând va intra în operație. Incredibil despre cine este vorba.

Fostul șef al ISU Hunedoara s-a împușcat accidental în piept

Fostul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, colonelul Viorel Demean, s-a împușcat accidental în piept, în propria sa casă, cu o armă pe care o deținea legal. Soția sa a sunat urgent la 112 pentru a cere ajutorul. Incidentul a avut loc miercuri, 21 decembrie 2022, în jurul orei 10:30.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara (IPJ) a fost sesizat astăzi, în jurul orei 10:30, prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie cu privire la faptul că soţul acestuia s-ar fi împuşcat accidental cu pistolul pe care îl deţine legal în piept (in zona toracelui), în timp ce se afla la locuinţa acestuia, din Deva”, a transmis, miercuri, IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical în stare stabilă şi transportat rapid la Spitalul Municipal Deva, unde i-a fost acordată îngrijire medicală. Poliţiştii din Deva au întocmit deja un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. În prezent, forțele de ordin continuă cercetările pentru a putea stabili circumstanțele producerii evenimentului.

Potrivit Antenei 3 CNN, Viorel Demean va intra în scurt timp în operație. Plaga împușcată se află în partea stângă a toracelui.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *