joi. apr. 18th, 2024

Este decizia momentului din Guvern, după un anunț important făcut de ministrul Energiei. Dispare complet acest document! Virgil Popescu, anunț pentru milioane de români.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a transmis, marți, 20 decembrie, un anunț extrem de important pentru milioane de români. Astfel, obligativitatea depunerii unei declarații pe propria răspundere, pentru a beneficia de plafonarea la energie electrică, va fi eliminată.

Decizia a fost luată după ce premierul Nicolae Ciuca i-a transmis lui Virgil Popescu să pregătească un OUG pe energie privind eliminarea declarației pe proprie răspundere încă de vineri, de la întâlnirea cu presa, acestea fiind și motivul pentru care documentul va fi deja finalizat în cursul acestei seri, conform informării transmise de ministrul Energiei pe Facebook.

Decizia momentului din Guvern! Dispare această declarație. Virgil Popescu, anunț pentru milioane de români

Virgil Popescu a anunţat pe pagina sa de Facebook decizia pentru milioane de români privind declarația pe propria răspundere pentru a beneficia de plafonare.

„Referitor la prevederea din legea aprobată de Parlament prin care românii cu mai multe locuri de consum au obligația să dea o declarație pe proprie răspundere, anunț că situația este în curs de rezolvare.

Încă de la sfârșitul săptămânii trecute, premierul Nicolae Ciucă a trasat sarcina creării unui proiect de ordonanță care să ELIMINE aceste declarații, pentru ca toți cetățenii să beneficieze de tarifele plafonate indiferent de numărul locurilor de consum.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *