lun. feb. 6th, 2023

Exclusiv. Andreea Esca pare indecisă cu gândurile ei față de David Popovici, noul vicecampion mondial la 200m liber, titlu obținut în urma participării la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt.

Cunoscuta prezentatoare TV și jurnalistă Andreea Esca a făcut o gafă monumentală, duminică, și i-a trimis lui David Popovici un mesaj, fără dubii, obscen.

Amintim că David Popovici, 18 ani, a câştigat, duminică, medalia de argint în proba de 200 m liber, la Campionatul Mondial de înot în bazin scurt de la Melbourne. El încheie astfel un an 2022 fantastic, cu 14 medalii, dintre care 11 de aur. Acestea au fost obținute la cele cinci mari competiţii la care a participat.

David Popovici a participat la Mondialul de la Melbourne pentru că a vrut să dea ochi cu rivalul său din Campionatul Național al Ungariei, Kristof Milak. În final, românul a obținut încă un premiu important în cariera sa. A făcut anunțul imediat și pe pagina sa de Facebook. „Vicecampion mondial – 200m liber  Vă mulțumesc! #CSDinamo #FRNPM #COSR #MinisterulSportului #arenawaterinstinct #EdeniaFoods #MedLife #BursaTransport”, a scris tânărul.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *