lun. feb. 6th, 2023

Anamaria Prodan pare să fi trecut peste divorțul de Laurențiu Reghecampf. Impresara și-a sărbătorit recent aniversarea de 50 de ani, iar petrecerea a fost una senzațională, fiind invitați să cânte cei mai populari maneliști din România.

Anamaria Prodan a profitat de petrecerea ei și a anunțat că are un nou om lângă ea, care o susține necondiționat și care este bărbatul de care ea avea nevoie.

„Eu, când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a dezvăluit ea pentru fanatik.ro.

După mulți ani de relație, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat, alegând să transforme problemele personale într-o telenovelă publică, plină de reproșuri, declarații, înțepături și chiar bătăi. ”Reghe” și-a refăcut viața, alături de Corina Caciuc, cu care are și un copil.

Cu ocazia zilei de naștere a mamei sale, Rebecca Prodan a oferit un interviu. Cu această ocazie, după ce i-a transmis gândurile sale, Rebecca Prodan a vorbit despre relația lor.

Aceasta spune că a moștenit inteligența de la mama ei, că datorită apropierei de ea a devenit o persoană puternică, dar și că au învățat să nu se simtă niciodată inferioare în fața unui bărbat.

Mai mult, ea spune că îi oferă sfaturi vestimentare mamei sale, dar nu mereu aceasta le ascultă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *