lun. feb. 6th, 2023

În cadrul unei vizite efectuate la sediul operațiunilor, președintele rus Vladimir Putin a solicitat propuneri de la comandanții forțelor sale armate în legătură cu felul în care ar trebui să se desfășoare campania militară a Rusiei în Ucraina.

Vladimir Putin a prezidat o întâlnire cu circa o duzină de persoane, la o masă circulară. După cum se poate vedea în imaginile transmise de Kremlin, președintele rus i-a avut lângă el pe ministrul Apărării Serghei Şoigu şi pe şeful Statului Major militar Valeri Gerasimov.

Zi plină pentru Vladimir Putin

După aceea, Putin s-a prezentat în capul unei alte mese de conferință de sediul grupului de lucru comun, unde a solicitat mai multor comandanți militari propuneri în legătură cu felul în care ar trebui să se desfășoare în continuare campania militară din Ucraina.

„Vom asculta pe comandanţii din fiecare direcţie operaţională şi aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre imediate şi pe termen mediu”, a spus liderul de la Kremlin.

În fotografiile de pe site-ul Kremlinului, de vede că a fost prezent la aceste întâlniri și Serghei Surovikin, Generalul Forțelor Aeriene.

Potrivit purtătorului său de cuvânt, Dmitri Peskov, Vladimir Putin a petrecut întreaga zi de vineri la sediul grupului de lucru. Detalii în legătură cu vizita președintelui rus sau cu locația sediului nu au fost divulgate.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *