mar. feb. 7th, 2023

„Singur Acasă” este un film de comedie de Crăciun din 1990 și a fost nominalizat la două premii Oscar și la două Globuri de Aur, iar încasările în toată lumea au depășit 500 de milioane de dolari. Dar puțin știu că în acest film a jucat și o actriță româncă. Iată ce rol a interpretat aceasta.

Ce rol a jucat actrița din românia în „Singur acasă”

„Singur acasă” este cel mai vizionat film de Crăciun, bugetul peliculei fiind de 18 milioane de dolari, Rolul lui Kevin McCallister a fost scris special de regizorul John Hughes pentru Macaulay Culkin, dar în filmul care a fost timp de 12 săptămâni lider de box-office s-a numărat și o actriță româncă.

Diana Rein, pe numele ei adevărat Daiana Cîmpeanu s-a născut în București, acum 44 de ani, dar l-a vârsta de trei ani a plecat cu părinții în SUA. Pe când avea 12 ani a prins rolul în filmul „Singur acasă”, Sondra McCallister, una dintre verișoarele lui Kevin. A mai jucat în „Home Alone 2” și în „Dennis, pericol public”, apoi a descoperit că muzica îi ălace mult mai mult.

Cine este Daiana Cîmpeanu, românca care a jucat în „Singur acasă”

Tatăl Daianei era profesor și mama casnică și pe când avea doar trei ani, familia ei a decis că e momentul să plece definitiv din România ăn Statele Unite, cu doar 50 de dolari în buzunar. Crescută la Chicago, românca locuiește acum în California, iar în vară a fost pentru prima dată în țara natală.

Casa din spatele meu și în stânga fotografiei la care vă uitați este cea în care am locuit până la trei ani. O amintire dulce-amăruie, având în vedere că cea mai mare parte a familiei care a locuit sub acel acoperiș cu noi nu mai e în viață. București, România”, a scris Diana Rein pe Instagram.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *