mie. feb. 21st, 2024

Sunt aproape 300 de zile de când a început războiul din Ucraina. bilanțul momentului nu este dintre cele mai fericite.

Rușii au lovit ținte din estul țării cu rachete, drone și obuze. Milioane de ucraineni au rămas fără energie electrică, în contextul în care temperaturile au ajuns sub zero grade. Sub plin asalt al rușilor, care controlează jumătate din regiunea Donețk luptătorii ucraineni se distrează. Imagini fabuloase au fost distribuite pe rețelele sociale.

Semn că aceștia sunt foarte atenți și la imaginile pe care le pot arăta lumii. În timp ce fac lucruri amuzante purtând pe braț banderole cu steagul ucrainean.

Ce se mai întâmplă pe front, unde luptătorii ucraineni se distrează

Forțele rusești au atacat, săptămâna aceasta, ținte din estul și sudul Ucrainei cu rachete, drone și artilerie, a anunțat Statul Major General al acestei țări. Atacurile au lăsat milioane de oameni fără energie. Conform agențiilor de presă internaționale, Statele Unite au expediat prima parte a pachetului de ajutor din domeniul energiei către Ucraina.

Această primă tranșă a constat în echipamente din domeniul energiei electrice în valoare de aproximativ 13 milioane de dolari, a declarat unul dintre oficialii americani, citați de Reuters. O altă sursă a declarat că alte două încărcături de echipamente vor pleca din Statele Unite săptămâna aceasta.

sursa aici

https://www.tiktok.com/embed.js”></script>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *