joi. dec. 7th, 2023

Un bărbat care și-a dus mașina la service și a uitat camera de filmat de pe bord pornită a avut parte de un adevărat șoc atunci când a luat-o de acolo.

Bărbatul din Canada a dezvăluit ce i s-a întâmplat în urmă cu trei ani. Acesta și-a dus automobilui, un Mercedes S63 AMG, la unul dintre service-urile companiei din Mississauga.

Fără să își dea seama, acesta a lăsat camera pornită pe bordul mașinii care costă aproximativ 170000 de euro. Când a verificat ce s-a filmat în timpul în care mașina trebuia să fie reparată, a rămas fără cuvinte.

Daniel Sheikhan a observat că mecanicii i-au luat mașina și au mers la un magazin pentru a cumpăra înghețată. Și ca și cum nu era de ajuns, bărbatul a găsit urme de înghețată topită în interior.

Mai mult decât atât, Daniel Sheikhan a fost taxat pentru 90 de minute, deși mecanicii s-au ocupat doar 11 minute de mașină. În plus, problema semnalată la intrarea în service a mașinii nu a fost remediată.
https://www.youtube.com/embed/6r7xD6t-XNs

Bărbatul, nemulțumit de răspunsul primit

Canadianul a dezvăluit că nu este mulțumit de răspunsul primit de la reprezentanții Mercedes, după ce a expus problema. În schimb, concernul german a anunțat că problema a fost remediată încă din anul 2015, când a avut loc incidentul. Mecanicii au fost trași la răspundere.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *