lun. feb. 6th, 2023

În timp ce Cornel Galeș a fost uitat, fiii Ilenei Ciuculete vor s-o dezgroape pe artistă pentru a o strămuta la Craiova, anul viitor, atunci când se împlinesc 7 ani de la deces.

Cornel Galeș, soțul Ilenei Ciuculete, a fost uitat de toată lumea. La trei ani de la deces, nimeni nu mai trece prin cimitir ca să îi aprindă o lumânare la căpătâi. Nici măcar fiica lui. Doar câteva persoane au fost prezent la pomenirea de trei ani care a avut loc pe data de 1 decembrie. Nașa lui și a Ilenei Ciuculete i-a făcut parastas.

Cornel Galeș a murit fulgerător pe 1 decembrie 2019, într-un cumplit accident rutier în Spania, la doi ani după moartea iubitei sale soții. A fost adus în țară și înmormântat alături de interpreta de muzică ușoară, cea care îi fusese soție mai bine de 20 de ani.

Doina Belu, nașa cuplului Galeș-Ciuculete a fost cea care a organizat parastasul în memoria bărbatului, dar la pomenire au participat câteva persoane.

Aceasta a spus că nimeni nu mai merge la mormântul lui Cornel, nici măcar fiica lui. Aceasta nu a dorit să se implice nici măcar în organizarea parastaselor.

„Și de ce m-am revoltat? Am fost și noi la cimitir să marcăm această comemorare. La cimitir nu mai vine nimeni, că el nu are pe nimeni. Are o fiică, dar fiica nu a vrut să se implice în nimic, le-a cedat și băieților (n. băieților Ilenei Ciuculete), băieții sunt unicii moștenitori”, a declarat Doina Belu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *