lun. feb. 6th, 2023

Aryna Sabalenka (24 de ani, locul 5 WTA) și Paula Badosa (25 de ani, locul 13 WTA) au luat cina împreună la Dubai, iar jucătoarea din Spania i-a făcut o surpriză bielorusei.

Între bielorusa Aryna Sabalenka și spanioloaica Paula Badosa s-a legat o prietenie foarte strânsă, cele două cinând împreună într-un loc special, înaintea sezonului 2023.

Seara s-a încheiat cu o mare surpriză pentru Aryna Sabalenka, pusă la cale chiar de Paula Badosa. Sabalenka și Badosa au disputat trei meciuri directe în circuitul WTA, iar jucătoarea din Spania s-a impus în două dintre ele. Ultimul meci jucat de bielorusă și iberică a avut loc în semifinale la Stuttgart 2022, scor 7-6(5), 6-4 pentru Sabalenka.

Aryna Sabalenka și Paula Badosa se află la Dubai, acolo unde vor juca la turneul demonstrativ World Tennis League, iar cele două au profitat de ocazie pentru a-și întări prietenia. Vedetele circuitului WTA au împărtășit cu fanii imagini speciale: „Cinez cu această frumusețe!”, a spus Badosa.

Paula a surprins-o pe Aryna, după ce a complotat cu iubitul bielorusei, fostul jucător de hochei pe gheață Konstantin Koltsov! Bărbatul și-a făcut apariția la masă, chemat de Paula Badosa, fără știrea Arynei Sabalenka: „Mulțumesc, Paula Badosa, pentru ajutor! Cea mai mare surpriză din viața mea. Te iubesc atât de mult, Konstantin!”, a scris Aryna pe Instastory.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *