lun. feb. 6th, 2023

Planul lui Putin a fost devoalat! Un fost consilier al președintelui rus a scos la iveală planul pe care acesta îl are în cazul în care va pierde războiul din Ucraina.

Planul lui Putin a fost devoalat! Undă de șoc la Moscova. Se caută noi teritorii

Prietenii lui Vladimir Putin au un plan secret pentru a-l ajuta să fugă în America de Sud, dacă Rusia pierde războiul din Ucraina, susține un fost aliat.

În cadrul planului, care a fost numit Operațiunea Arca lui Noe, familia sa și alți membri apropiați din anturajul său ar urma să fugă în Argentina sau Venezuela.

Mihail Kovalchuk, un om de știință de profil înalt și susținător al președintelui rus, ar fi prezentat China ca o opțiune, dar Kremlinul a decis să nu o accepte deoarece „chinezilor nu le plac învinșii”.

Aceasta este opinia lui Abbas Gallyamov, redactorul de discursuri al lui Vladimir Putin între 2008 și 2010, care se află acum în Israel și este critic la adresa Kremlinului.

El a declarat: „În mod normal, nu împărtășesc povești din interior, dar astăzi va fi o excepție. În primul rând, am mare încredere în sursă, iar în al doilea rând, informațiile sunt mult prea picante. Proiectul se referea la căutarea de noi teritorii în cazul în care situația din patria mamă ar fi încetat să mai fie confortabilă”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *