lun. feb. 6th, 2023


Niculina Stoican refuză să meargă la mormântul lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea unuia dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară i-a îndurerat pe mulți dintre români, inclusiv pe colegii lui de breaslă. Prietena lui de suflet, Niculina Stoican, încă este șocată de dispariția celui pe care îl considera ca pe un frate. 

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață, în data de 6 noiembrie 2021, la vârsta de 61 de ani. Niculina Stoican și regretatul artist au încântat publicul de fiecare dată când au urcat, împreună, pe scenă. Cei doi interpreți de muzică populară au evoluat și au fost acolo unul lângă celălalt în cele mai grele momente.

Niculina Stoican și Petrică Mîțu Stoian au recitat de fiecare dată împreună cele mai iubite piese din folclorul românesc. Atât fanii, cât și apropiații lor au observat cât de bine se înțelegeau cei doi, atât în plan profesional, cât și personal. Mai mult, se considerau unul pe altul ca niște frați. Totodată, artistul a făcut parte din Ansamblul Maria Tănase, unde a cântat de-a lungul anilor și pe care, acum, îl coordonează Niculina Stoican.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *