vin. apr. 19th, 2024

Emisiunea Chefi la cuțite, de la Antena 1, este foarte specială pentru Mădălina Crețan, soția lui Nosfe. Aici au petrecut împreună clipe foarte frumoase, când au fost invitați să cânte și de aceea, tânăra se uită în continuare la emisiune pentru că o ajută să păstreze vii, în minte, amintirile cu bărbatul iubit pe care l-a pierdut recent.

Zilele trecute, soția lui Nosfe, aflată în doliu, a publicat pe Instagram câteva fotografii lângă bradul de Crăciun, din anii în care familia lor era în formulă completă. Anul acesta este unul extrem de greu pentru Mădălina și copilul ei, pentru că este primul Crăciun fără Nosfe.

Soția lui Nosfe a acceptat, într-un interviu acordat Chefi la cuțite, să vorbească despre pierderea soțului ei și perioada grea, de doliu, prin care trece.

„Adevărul este că nu simt să vorbesc, dar motivul pentru care am ales să fac asta este, prin primul rând, pentru că între noi doi și această emisiune s-a creat o conexiune. Este un lucru pe care noi doi ni l-am dorit foarte mult să-l facem împreună.

Este un lucru care știu sigur că l-am fi făcut tot împreună și simt că trebuie să continui, acum, toate lucrurile pe care noi le aveam în plan să le facem împreună. Singură sau cu el în cap, trebuie să le fac.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *