mar. feb. 7th, 2023

Mădălina Crețan a găsit în telefonul lui Nosfe, la scurt timp după ce artistul s-a stins din viață, mai multe noțite. Cântărețul scria ce simțea el în diferite momente ale vieții sale.
Se pare că Nosfe era măcinat de foarte multe gânduri și își dorea extrem de mult să realizeze cât mai multe lucruri în scurt timp. Artistul a murit la vârsta de 37 de ani, după ce a suferit un infarct. Colegul său de trupă și bunul său prieteni, Lu-K Beats, a dezvăluit ce noțite a găsit Mădălina Crețan în telefonul soțului ei. „Soția lui a găsit în telefonul lui, în notițe, chestii pe care le simțea el: «Să încerc să dorm cât mai puțin, ca să fac cât mai multe». Automat, am trecut prin asta, am ajuns la ulcere și era și eu să mor. Mi s-a făcut o gaură în stomac și pierdeam sânge, eram alb, a trebuit să-mi doneze lumea.
„Dormea puțin și stătea toată ziua în studio” El care nu dormea, avea o familie, un copil, responsabilitatea e mare. ȘATRA nu a mai avut succesul ăla, nu s-au mai făcut banii ăia și automat ajungi în punctul ăsta în care îți cedează corpul. Mai ales el, care dormea puțin și stătea toată ziua în studio. Nosfe era un monstru și avem 200-300 de piese nelansate de la el, cu care ajungi să faci ani mulți treabă, dacă ți le împarți ca lumea și nu sufoci.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *