joi. dec. 7th, 2023

După aproximativ trei ani de la acel incident, când Anamaria Prodan l-a lovit pe Dan Alexa, impresara a dezvăluit de ce a  recurs la acel gest care a dat curs la tot felul de speculații.

Se spunea atunci că Anamaria Prodan l-a lovit peste față pe Dan Alexa deoarece ar fi fost o criză de gelozie a sa. Incidentul s-a petrecut după meciul Astra – FC Botoşani, iar impresara a făcut lumină cu privire la acea situaţie.

Mai exact, în vara anului 2019, după un meci Astra – FC Botoșani 2-2, între Anamaria Prodan (49 de ani) și Dan Alexa (43 de ani) s-a petrecut unul dintre cele mai ciudate lucruri. Presa a speculat la acea vreme că între ei ar exista o relație intimă.

Anamaria Prodan a explicat de ce l-a lovit cu  pumnul în față pe Dan Alexa

Impresara a povestit despre acel incident care a stârnit multă vâlvă la acea vreme: „Nu, nu avea nicio legătură fata cu care era. Dacă eram geloasă, îl băteam pe Alexa? Crezi că dacă voiam să rămân cu Alexa, cum s-a spus, că am avut o relație și trebuia să mă mărit cu el…

Prima dată s-a vorbit că am fost cu Burcă, pe urmă cu Coman, cu Penescu, cu Neculaie de la Brașov, pe urmă cu Gigi Becali, toată lumea vorbea, Reghecampf era fiert: „Ce stai toată ziua la palat?”. Oricum, orice ar spune Gigi Becali, eu am fost feblețea lui. De ce nu s-a spus până să dau în el că suntem împreună?

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *