lun. feb. 6th, 2023

Un bărbat din SUA a fost împușcat sub ochii familiei sale și a murit în urma unei confruntări iscate într-un lift, potrivit poliției din Michigan și posturilor de știri locale, scrie Insider.

Ariel Harris, un tată în vârstă de 29 de ani care a lăsat în urmă doi copii, a fost ucis la o petrecere pe 27 noiembrie în urma unei dispute legate de oprirea unui lift pentru ca un grup de femei să poată intra înaintea unui alt bărbat – suspectul înarmat identificat drept Gayelon Spencer, a raportat Fox 2 Detroit.

Harris a fost împușcat de suspect în fața fratelui său și a mamei copiilor lui. „Fiul meu încerca doar să fie un gentleman, lăsându-le pe femei să intre în lift primele”, a spus mama victimei, Rosalind Hearst. „Și îl omori pentru așa ceva?” Cameron, fratele lui Harris, a spus că polițiștii din Detroit l-au transportat de urgență pe Harris la un spital local, acolo unde i s-a constatat decesul. Experiența l-a „traumatizat” pe Cameron. Investigația continuă, iar polițiștii îl caută încă pe suspect. În filmarea publicată de poliția din Detroit, suspectul poate fi văzut când intră în lift cu o sticlă cu băutură alcoolică.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *