lun. feb. 6th, 2023

Vladimir Putin îşi doreşte finalul războiului din Ucraina cât mai repede! Se pare că ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, ar fi mers în Belarus cu ordine clare din partea lui Putin, consideră unul dintre consilierii ministrului ucrainean de interne. Acesta spune că Rusia își sporește presiunea asupra Minskului și, de fapt, Șoigu ar fi avut două obiective importante de îndeplinit.

Vizita ministrului rus al Apărării, Serghei Șoigu, la Minsk ar putea avea două obiective, a declarat unul dintre consilierii ministrului ucrainean de interne, Vadim Denisenko.

Este vorba de o operațiune psihologică și de a-l împinge pe dictatorul belarus Aleksandr Lukașenko să întreprindă acțiuni specifice pentru a sprijini războiul împotriva Rusiei din Ucraina.

Motivele vizitei lui Serghei Șoigu în Belarus

„Cred că sunt două lucruri. În primul rând, aceasta este cu adevărat o operațiune psihologică împotriva Ucrainei. Pentru că orice astfel de vizită va provoca multă anxietate și alte lucruri psihologice în țara noastră. Pe de altă parte, aceasta împinge Belarusul să întreprindă acțiuni adecvate”, a declarat Denisenko, potrivit RBC.

El a presupus că există discuții între părți cu privire la o redeschidere și mai mare a Belarusului de a transfera arme către ruși.

„Pentru că, din iunie, Republica Belarus a devenit unul dintre principalii furnizori de arme pentru Rusia”, a mai spus Denisenko.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *