mie. nov. 29th, 2023

Cancelarul german Olaf Scholz a inițiat o convorbire telefonică cu Vladimir Putin, în timpul căreia președintele Rusiei i-a cerut să nu mai trimită arme în Ucraina. De asemenea, Putin a mai menționat faptul că armata rusă se vede acum nevoită să atace ținte din Ucraina pe care până acum le-a ocolit.

Rusia, răspuns ferm la „atacurile provocatoare ale Kievului”

Așadar, a avut loc o convorbire telefonică între cancelarul german Olaf Scholz și președintele Rusiei, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin i-a cerut cancelarului german să nu mai trimită arme în Ucraina, deoarece în aceste condiții ucrainenii refuză orice negociere de încetare a focului relatează agenţia TASS, citată de News.ro. În urma convorbirii, partea rusă a eliberat un comunicat de presă.

„A fost atrasă atenţia asupra liniei distructive a statelor occidentale, inclusiv a Germaniei, care alimentează regimul de la Kiev cu arme şi antrenează armata ucraineană. Toate acestea, precum şi un sprijin politic şi financiar cuprinzător pentru Ucraina, determină Kievul să respingă categoric ideea oricăror negocieri”, se arată într-un comunicat de presă al Kremlinului.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *