sâm. apr. 13th, 2024

Tver, un oraș în adâncul teritoriului rusesc, situat la 160 de kilometri nord de Moscova, s-a trezit cu o coloană de tancuri „ucrainene” pe străzile sale, provocând îngrijorare în rândul locuitorilor. 

Când locuitorii din Tver, un oraș situat la 160 de kilometri nord de Moscova, s-au trezit duminică dimineață, au fost întâmpinați de o priveliște îngrijorătoare: coloane de vehicule militare cu steag ucrainean circulând prin oraș, scrie The Telegraph. 

Primul lor gând a fost că au fost invadați.

„Trebuie să spun că este suprarealist”, a spus un șofer care a postat imagini online. El a adăugat că era nervos și nu știa ce se întâmplă.

Ce făceau „tancurile ucrainene” în apropierea Moscovei?

Dar adevărul era mai banal. O echipă rusă filma totul pentru un viitor film despre războiul din Ucraina. „Muzician” va fi primul film despre conflictul, care a început când Rusia a invadat Ucraina în februarie. Confuzia a fost reluată rapid pe rețelele de socializare.

„Echipamentele militare care arborează steaguri ucrainene i-au speriat pe locuitorii din Tver”, a declarat un serviciu de știri rus de opoziție pe canalul său Telegram. „S-a dovedit că filmările filmului „Muzician” au loc în oraș. Acțiunea și complotul sunt plasate astăzi în Ucraina.”

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *