mar. feb. 7th, 2023

Vladimir Putin a primit o lovitură puternică în plin război în Ucraina. Un aliat de nădejde al președintelui Rusiei a fost subiectul unui razii de mai multe milioane de lire sterline, în urma căreia a pierdut tot ce avea mai de preț.

Un aliat de nădejde al președintelui rus, Vladimir Putin, a pierdut tot. Este vorba de fostul erou, actualmente trădător, Vyacheslav Boguslaev. Acesta a fost deposedat de majoritatea bunurilor: mașini rare, aur, obiecte vechi și arme.

Persoana considerată apropiată de Vladimir Putin a fost subiectul unui razii de mai multe milioane de lire sterline. În urma acestei acțiuni au fost confiscate antichități valoroase, supermașini rare, aur și arme, după ce omul de afaceri ucrainean ar fi furnizat avioane ilegale armatei ruse.

Serviciile secrete ucrainene au confirmat razia asupra lui Vyacheslav Boguslaev și au informat presa că omul de afaceri industrial a fost reținut și se află în custodia oficialilor ucraineni.

Boguslaev este președintele companiei Motor Sich, care are sediul în Ucraina, susține RadarOnline.com. Moror Sich este un producător bine-cunoscut de motoare de aeronave și turbine industriale. Autoritățile ucrainene au blocat anul trecut încercările companiilor chineze de a prelua firma.

SBU a folosit „presiuni psihologice” în încercarea de a descoperi informații pentru anchetă

Potrivit oficialilor Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU), SBU a folosit „presiuni psihologice” în încercarea de a descoperi informații pentru anchetă.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *