lun. feb. 6th, 2023

Un șofer a închiriat online un Lamborghini de 230.000 de euro și s-a filmat conducând cu 321 km/h pe autostradă, iar la scurt timp după aceea a făcut accident și bolidul de lux a ars, scrie The Sun, care a preluat imaginile de pe platforma de social media Reddit.
Imaginile au fost filmate în SUA de pasagerul autoturismului. Șoferul conducea cu viteză mare, pe ploaie, înainte ca mașina să se rotească pe șosea, scăpată de sub control. „Conducem cu 315 km/h, 320 km/h, nu-mi pasă”, spune șoferul în videoclip. El și prietenul său au rămas șocați apoi, după ce au văzut supermașina complet distrusă și cuprinsă de flăcări. Din fericire, bărbații nu au fost răniți de accident, dar au pus alte vieți în pericol.
Utilizatorii Reddit au fost revoltați, după ce au vizionat videoclipul și majoritatea cred că șoferul este iresponsabil. Un utilizator a spus: „321 la oră în ploaie. Ce ar putea merge prost?”, iar altul a comentat: „Nu cred că șoferul este în regulă. Se pare că creierul lui a fost înlocuit cu brânză elvețiană”.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *