lun. feb. 6th, 2023

Pepe a vorbit pentru prima data despre ce s-a intamplat in perioada cand a divortat de Oana Zavoranu! Solistul a dezvaluit ca a ramas fara lucrurile personale in momentul in care a anuntat despartirea de prima lui sotie! A depus atunci plangere la Politie, dar oamenii legii s-au aratat neputinciosi in fata acestui caz!

Dupa mai bine de 10 ani de la despartirea de Oana Zavoranu, Pepe a dezvaluit ce s-a intamplat in acele momente! Cantaretul, vizibil suparat, a marturisit in podcast-ul pe care il realizeaza pe YouTube faptul ca in acele momente a ramas fara lucrurile personale!

Mai mult, artistul spune ca a depus plangere la Politie, iar cazul s-a finalizat in defavoarea lui! Oamenii legii nu au reusit sa dea de urma celor care i-au sustras lucrurile, chiar daca solistul a venit cu dovezi atunci.

„Vii, imi iei totul din casa, din proprietatea mea si nu se intampla nimic. Am facut plangere: televizorul ala e de la mama, a disparut, uite actele lui. Ai filmare cand l-au luat. Mobila asta e cumparata de mine, pentru ca era casa si era sediu de firma, uite facturile. Unde e mobila? Nu stiu. Pai uite filmare cum au bagat-o in masina cu numarul cutare. Nimic! S-a clasat, s-a inchis dosarul. Si pe ce ne legam? Nu ai masca, amenda! Daca ma prinzi cu radarul, nu ajunge permisul la Udristei si eu sunt in ziar, ma dai exemplu. Dar nu trebuie sa va fac si eu de c$%$t cand sunteti de c$%$t?

Deci mie mi-au luat toata casa atunci, nu zic ca a luat-o Zavoranca personal. Oamenii pe care i-a trimis ea, au plecat cu toate lucrurile mele. Eu daca ma duceam acolo, eram de vina. Eu am facut plangere la Politie, aia imi fura lucrurile.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *