vin. mart. 29th, 2024

ihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Mihai Morar a reacționat după ce Culiță Sterp a umilit un jurnalist pe holurile Tribunlului din Cluj-Napoca. Artistul a provocat săptămâna trecută un accident rutier, iar pentru faptele sale, a ajuns în fața legii. Omul de radio s-a declarat oripilat de comportamentul pe care Culiță l-a avut la ieșirea din sala de judecată.

Mihai Morar l-a criticat dur pe Culiță Sterp, după ce artistul a jignit un jurnalist la ieșirea din sala de judecată. Mihai Morar se numără printre vedetele care l-au criticat aspru pe Culiță Sterp, după ce a provocat un accident rutier pe o șosea din Cluj-Napoca. Artistul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a lovit o mașină care circula regulamentar.

Miercuri, 23 noiembrie, Culiță Sterp s-a prezentat în fața instanței pentru a se judeca contestanția procurorilor la decizia de punere în libertate a artistului, după ce a provocat accidentul în Cluj. La ieșirea din sala de judecată, artistul a început să zâmbească și a umilit un jurnalist.

Mihai Morar nu a trecut cu vederea atitudinea lui Culiță Sterp față de jurnaliștii prezenți la tribunalul din Cluj-Napoca. Omul de radio l-a criticat dur pe celebrul artist. Culiță Sterp s-a prezentat miercuri la tribunal, unde este judecat după ce a provocat un accident rutier. La ieșirea din sala de judecată, acesta a umilit un jurnalist, imaginile cu el devenind virale în spațiul public. Mihai Morar a transmis un mesaj pe Instagram după ce a văzut atitudinea lui Culiță.

sursa aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *